mr ir Jos Pierey
Home
CV
Motivatie
Projecten consultant
Resultaten politiek

Werken mét mensen en werken vóór mensen. Dat doe ik het liefst. Ik ben een verbinder, die het vertrouwen van mensen weet te winnen. En ik ben creatief in het vinden van oplossingen, en een goed luisteraar. Daarmee kan ik weer mensen verbinden, aan elkaar, en aan een gezamenlijk gesteunde oplossing.

Hoe lastiger en complexer complexer de opgave hoe beter ik me voel. De grootste bevrediging is om met een groep bevlogen mensen het bijna onmogelijke waar te maken. Ja, ik ben heel resultaatgericht, maar het liefst wel met een team. Ik kan momentum creëren waardoor dingen die vast zitten gaan lopen.

De laatste tien jaar ben ik 110% actief geweest in de lokale politiek. Van 2010 tot 2014 mocht ik Deventer dienen als wethouder. Heel blij ben ik met de uitverkiezing tot beste Deventer politicus 2010/2014.

Ik wil nu mijn kennis en talenten blijven inzetten om te werken aan lastige en complexe.taken. Met een maatschappelijke dimensie. Mijn passie ligt bij ruimtelijke vraagstukken, vastgoed, duurzaamheid, maar ook -vanuit mijn politieke betrokkenheid- bij economie en arbeidsmarkt.